Tuesday, February 22, 2022

Uppsats för familjesjuksköterska

Uppsats för familjesjuksköterska



Familjesjuksköterska Provuppsats Mina kliniska och kirurgiska erfarenheter, tillsammans med den rent ut sagt komplexiteten att förstå uppsats om familjesjuksköterska specialitet, har gjort det möjligt för mig att utveckla en stark passion för att avancera min karriär inom omvårdnad, uppsats om familjesjuksköterska. Universitetet är välkänt för att vara stora förebilder och mentorer när det kommer till implementering av koncepten och dessutom erbjuder universitetet en plattform för tillväxt och kritiskt tänkande som erbjuder utmaningar och lösningar genom interaktion med föreläsningar. Family Nursing Practitioner Application Motivation the Quest Ord: Längd: 2 Sidor Ämne: Hälsa - Nursing Paper: Och det är också därför du bör börja så tidigt som möjligt, eftersom detta inte är ett jobb som kan skyndas på. Denna brist på tillgång till ett säkert förfarande gjorde att klaganden...





Postnavigering



Mina kliniska och kirurgiska erfarenheter, tillsammans med den direkt komplexiteten att förstå sjuksköterskespecialiteten, har gjort det möjligt för mig att utveckla en stark passion för att avancera min karriär inom omvårdnad. Min uppsats om familjesjuksköterska Anledningen till att söka tjänsten som familjesjuksköterska FNP är den innersta önskan att uppnå tillfredsställelse med att bli specialist familjesjuksköterska, förutom att dra nytta av den insikt och bredd som erbjuds av denna sjuksköterskespecialitet. Exempeluppsats för familjsjuksköterska Mina kliniska erfarenheter och omvårdnadserfarenheter har varit grundläggande för att bidra till min ökade önskan och intresse av att göra karriär som familjesjuksköterska. Under mina erfarenheter som sjuksköterska har jag haft flera befattningar och lika mycket spelat grundläggande roller inom sjuksköterskespecialiteten.


Tillsammans med mina personliga intressen, livslånga ambitioner och yrkeserfarenheter, tror jag att din institution kommer att erbjuda mig en chans att avancera min karriär och utöva mer avancerade roller som familjesjuksköterska. Eftersom jag dras till omvårdnad förblir mina övervägande önskningar och livslånga ambitioner som familjesjuksköterska desamma. Jag växte upp i en fattig familj men jag har lyckats övervinna svagheterna förknippade med individer i min typ av uppväxt. Jag är den första utexaminerade i min familj och jag kan inte låta bli att vilja vara ett exempel för mina barn och andra familjemedlemmar genom att uppmuntra dem att fullfölja sina drömmar, samt att uppnå sina mål i livet. Under året flyttade jag till Kalifornien, från St. Louis MO, som resesjuksköterska. Jag är välsignad med en son på 20 år; som har varit min styrka i alla mina ansträngningar, uppsats om familjesjuksköterska.


I augusti i år fick mitt sociala liv ett uppsving genom mitt äktenskap. Familjesjuksköterska Provuppsats. Jag har varit legitimerad sjuksköterska sedan året Sedan denna tid har jag engagerat mig energiskt i vårdens verksamhet i samhället, såsom direkt patientvård. Dessutom tjänstgjorde jag på olika avdelningar, uppsats om familjesjuksköterska. I denna egenskap, uppsats om familjesjuksköterska, Jag tog hand om patienter som ansvarig sjuksköterska och personalsjuksköterska. Dessutom arbetade jag på PICC perifert införd central kateterlinje certifierad i två år, inte uppsats om familjesjuksköterska byggde det upp min karriär men fick mig också att hjälpa alla människor.


Under min karriär som sjuksköterska valdes jag till statsexaminator, vilket Uppsats för familjesjuksköterska tjänstgjorde som instruktörscertifierad sjuksköterska. Exempeluppsats för familjsjuksköterska. Dessa positioner och roller har spelat en enorm roll för att vårda mitt personliga beteende och stärka min karriär. Att tillhandahålla hälsovårdstjänster till familjer, samhällen och individer i oförtjänt region har varit min önskan. Jag tror med rätta att jag är lämpad för din institution att genomföra mina studier som familjesjuksköterska. Jag är självsäker, ärlig och öppen för alla former av kommunikation, och dessa är också nyckelegenskaper som en familjeskötare behöver. Jag har alltid stöttat alla som behövt min hjälp uppsats om familjesjuksköterska de genomgick dåliga upplevelser.


Som jag har nämnt ovan är min största önskan att bli en familjeskötare. Jag tror verkligen att jag, givet en chans, kommer att fortsätta min karriär till mitt bästa, driven av ditt institutionella mål och mina inre önskningar, uppsats om familjesjuksköterska. Eftersom jag är en hårt arbetande, självmotiverad, ärlig och organiserad, tror jag att jag kommer att vara ansvarig familjesköterska. Familjesjuksköterska Provuppsats Mina kliniska och kirurgiska erfarenheter, uppsats om familjesjuksköterska, i kombination med den direkta komplexiteten att förstå sjuksköterskespecialiteten, har gjort det möjligt för mig att utveckla en stark passion för att avancera min karriär inom omvårdnad. SJÄNG UPP HÅLL UPP! Var den första att veta om nyheter och uppdateringar!


Har inget konto? Klicka här för att registrera dig. Logga in.





drogberoende uppsatser



Utövarna kan bedöma, diagnostisera och behandla ett stort antal sjukdomar och har de färdigheter som behövs för att övervaka och underhålla kroniska tillstånd. Med tanke på att en FNP kan ha samma patient i årtionden, betyder detta att de kan utföra regelbundna kontroller och identifiera tillstånd innan de uppstår. Familjesjuksköterskorna har också ett nära samarbete med andra yrkesverksamma såsom läkare, sjuksköterskor och läkare inom den normala verksamheten inom läkarmottagningen. FNP:er har tillgång till många patienter och över olika grupper och kan därför fungera som central kommunikation med medlemmar i multidisciplinära team. Den dagliga interaktionen är typisk för andra sjuksköterskor, där de träffas, hälsar, undersöker patienter, ställer en diagnos, rådgör med läkaren och ger behandling.


En individ som arbetar som FNP kommer att ha möjlighet att interagera mycket med patienten och hjälpa dem att skapa personliga behandlingsplaner. Viktigt är att FNP har större autonomi och flexibilitet än andra sjuksköterskor eftersom det finns den nödvändiga utbildningen och erfarenheten för att utföra de flesta uppgifter självständigt. Mycket som utövarna är involverade i att diagnostisera och behandla sjukdomar, tillhandahåller de också förebyggande vårdtjänster. De proaktiva åtgärder som utövarna vidtar inkluderar rådgivning till patienter om hälsosamt liv, förebyggande av sjukdomar och upprätthållande av medicinska rekommendationer. Personalen upprättar också rutiner, utvecklar individualiserade vårdplaner och skapar utbildningsmaterial för sina patienter.


Kärnan i dessa åtgärder är att hjälpa till att minska sannolikheten för sjukhusvistelse eller upprepade besök. I huvudsak finns det ett engagemang för att främja allmän hälsa i befolkningen. Familjesjuksköterskor kan arbeta i olika miljöer inom hälsobranschen. Inom vissa stater kan FNP:er driva sina metoder utan övervakning från läkare. Med familjesjuksköterskornas rötter som primärvårdsmiljön, föredrar de flesta av dem att arbeta i sådana miljöer. I USA har utövarna tre grundläggande tillämpningar som inkluderar;.


Roe v Wade skapade ett betydande prejudikat för att säkerställa att en kvinna har förmågan och byrån att besluta om att avbryta en graviditet i linje med hennes egna åsikter. I , antogs Texas House Bill 2, vilket krävde att kliniker som tillhandahåller aborttjänster också skulle ha privilegier för att erkänna, eller förmågan att ta in sina patienter på ett medicinskt sjukhus inom de omgivande 30 miles. Dessutom skulle staten också förbjuda all form av abortpraktik 20 veckor efter befruktning, baserat på påstådda studier som tyder på att foster vid den tidpunkten kan uppleva smärta Texas Legislature Online.


Staten intog en ståndpunkt som hävdade att de var i intresset att skydda fostrets välbefinnande. Läkare var rädda att genomgången av proceduren skulle resultera i ett brott mot lagen, eftersom staten Texas endast tillät abort i en situation där graviditeten skulle vara livshotande för mamman Paquette. Enligt dessa bestämmelser lämnade delstaten Texas klaganden i kamp för rättigheterna till sin kropp. Denna brist på tillgång till ett säkert förfarande gjorde att klaganden... Delstaten Texas har för närvarande många restriktioner för Advance Practice Registered Nurses APRN.


Connecticut blev nyligen den 18:e staten som tillåter sjuksköterskor att praktisera självständigt. Detta lagförslag syftar till att ge sjuksköterskor i vår stat autonomi från läkares tillsyn och full föreskrivande auktoritet. Jag har valt att forska om jobbet som sjuksköterska. Jag har tänkt mycket på den här karriären på sistone och det är den huvudsakliga karriären jag har i mitt huvud för tillfället. Sjuksköterskor är registrerade sjuksköterskor med avancerad yrkesutbildning som är utbildade och utbildade för att ge medicinsk vård från diagnos till behandling av en sjukdom.


För att bli sjuksköterska måste man först bli legitimerad sjuksköterska. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Familjen sjuksköterskor. Familjesjuksköterska Ord 4 Sidor Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument Vikten av abort i Texas Texas HB gör dock att rättslig förbikoppling endast gäller minderåriga som riskerar att utsättas för sexuella övergrepp som ett resultat, vilket effektivt eliminerar känslomässiga och sexuella övergrepp från Texas abortlagar. Läs mer. Ord: - Sidor: 6. Registrerade sjuksköterskor för avancerad praktik: en fallstudie Sjuksköterskor: Hinder för att praktisera till fullo inom sin utbildning och utbildning I detta dynamiska sjukvårdsklimat kommer APRN:er för avancerade praktiserande registrerade sjuksköterskor att spela en avgörande roll för hälsoresultaten för olika befolkningsgrupper.


Ord: - Sidor: 4. En sammanfattning av abortrelaterade begränsningar Många anser att det är ett hemskt ingrepp och försöker därför tillåta det endast när det är nödvändigt. Ord: - Sidor: 5.

No comments:

Post a Comment