Thursday, January 20, 2022

Uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18

Uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18



Berusningsdrickande och alkoholförgiftning är en allvarlig risk för minderåriga alkoholkonsumenter. Få tillgång till. Som sagt av The Odyssey dör fler än människor varje år av att röka cigaretter, medan drickande orsakar nästan 88 dödsfall per år. I Dr. Kontroversiella frågor: sänka alkoholåldern Detta resonemang gäller fortfarande eftersom det faktiskt kan diskuteras att anledningen till att många tonåringar dricker illegalt är på grund av konceptet uppror. Ord: - Sidor: 4.





Debatt om dricksåldern



Motargument: Återigen, att sänka den lagliga åldern för en person att konsumera alkohol har sina risker, men samtidigt kan det förbättra hur tonåringar närmar sig situationer. Och om de gör det kommer de att göra det i en ansvarsfull miljö. VIII: Slutsats: A. Allt som allt borde brottsbekämpare sänka alkoholåldern på grund av effekterna uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18 hetsdrinkande och farliga händelser skulle inte inträffa lika ofta. Det är därför vi måste stifta en lag som sänker uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18 dricksåldern från tjugoett till arton.


Alkoholkonsumtion vid arton år Dricker mindreåriga förekommer i de flesta delar av världen. I USA är den lägsta lagliga dricksåldern MLDA tjugoett år gammal. Många hävdar att den borde sänkas till arton uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18 de tror att det kommer att sänka antalet olyckor och dödsfall. Att sänka alkoholåldern från tjugoen till arton år kommer att hindra tonåringar från att dricka i farliga miljöer; det kommer också att uppmana dem att söka lämplig läkarvård medan de är påverkade av alkohol. Att ändra MLDA från tjugoen till arton kommer att sluta pressa tonåringar till hetsdrinkande.


Konsumtionen av alkohol är ett problem, men huvudfrågan som bör erkännas är om en sänkning av alkoholen skulle öka säkerheten externt och till och med internt. Uppenbarligen är alkohol aldrig en hälsosam sak och många hälsoproblem kommer att komma ut ur det om det missbrukas, men kanske kan en sänkning av den lagliga dricksåldern hjälpa till med det också! Vad sägs om alkohol och körning? Detta resonemang är fortfarande giltigt eftersom det faktiskt kan diskuteras att anledningen till att många tonåringar dricker illegalt är på grund av begreppet uppror. Genom att sänka alkoholåldern kommer allt färre unga vuxna att bli sugna på att dricka. I en News Weekly-artikel säger Jeffrey A. Uppfattningen att denna lag åstadkommer vad som helst för att faktiskt stoppa eller till och med begränsa tonårsdrickande är absurt. Istället ser vi alla oavsiktliga effekter av förbudet: överseende, asocialt beteende, respektlöshet för lagen, sekretess och smygande och en massiv avledning av mänsklig energi.


Personer som stöder lagen hävdar att det förhindrar hetskonsumtion och att alkohol kan ha negativa effekter på hjärnans utveckling. Å andra sidan, andra som förespråkar en MDA på 18 anser att 18 är den ålder av vuxen ålder där de har rätt att diktera vad de gör och inte konsumerar i sina kroppar. Vid arton, uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18, man anses vara vuxen, men kan inte göra allt som vuxna kan. Man tror att en sänkning av alkoholåldern skulle orsaka fler rattfylleriolyckor, men det kan finnas andra lagar som kan tillämpas för att hjälpa till med detta.


I Dr. Vid 18 års ålder får du rösträtt, gå ut i krig och köpa cigaretter men får inte dricka alkohol, vilket nästan motsäger sig självt, uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18. Att dricka alkohol i så ung ålder kan leda till alkoholberoende och beroende, vilket resulterar i möjliga långtidseffekter som påverkar kognitiva hjärnfunktioner. Ökningen av berusningsrelaterade krascher har också varit ett betydande problem för att sänka dricksåldern tillbaka till att tonåringar kommer att dricka alkohol oavsett vilken dricksåldern är satt till. Eftersom vi upprätthåller en åldersgräns för alkoholkonsumtion på 21, kör vi också alkoholkonsumtion under jorden, vilket orsakar hetskonsumtion och dåliga vanor. Henry och Nelson När något är den vanligaste dödsorsaken bör svaret vara hur man löser detta problem, inte ge enklare tillgång till unga vuxna.


Med forskning är de viktigaste resultaten sedan höjningen av den lagliga lägsta dricksåldern till 21 minskade bilolyckor och lägre alkoholkonsumtion Wechsler och Nelson. Dessa två resultat visar att genom att ändra åldern som tillåter alkoholkonsumtion, uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18, det har bidragit till att minska de skador som alkohol kan orsaka på samhället. Många håller med om att det bästa valet är att lämna den lagliga lägsta åldern för drickande vid 21 år, även om det fortfarande finns grupper som hävdar att en sänkning av den är allas rätt... Han tilltalar sin publik av unga högskolestudenter, men han tilltalar inte en bredare publik av regeringen.


Att vara en före detta student vid Duke University ger honom inte full behörighet att överklaga till regeringen. Cohan har en stark hållning i sin argumentation, men realistiskt sett är chanserna för regeringen att sänka alkoholåldern låga. Att sänka dricksåldern kan ha sina fördelar, men det kanske inte är en övergripande bra idé för USA. Cohan tror att många människor vänder sig bort när de hör problemet med berusningsdrickande. Det är ett verkligt problem bland många ungdomar på college. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut.


Hemsida Uppsats om att sänka alkoholåldern till uppsats om att sänka dricksåldern till 18 ord 5 sidor Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument Dricksålderdebatt C. Läs mer. Ord: - Sidor: 5. Sänk alkoholåldern Det är därför vi måste anta en lag som sänker alkoholåldern från tjugoett till arton. Ord: - Sidor: 4. Argument mot att sänka dricksåldern till 18 år Alkoholkonsumtion vid arton år Dricker underåriga förekommer i de flesta delar av världen. När bör dricksåldern vara tjugo? Ord: - Sidor: 6. Kontroversiella frågor: sänka alkoholåldern Detta resonemang gäller fortfarande eftersom det faktiskt kan diskuteras att anledningen till att många tonåringar dricker illegalt är på grund av konceptet uppror.


Bör dricksåldern sänkas till 18 Personer som stöder lagen hävdar att den förhindrar hetskonsumtion och att alkohol kan ha negativa effekter på hjärnans utveckling. Vilka är fördelarna med att sänka alkoholåldern Gå till 18? Effekterna av att sänka alkoholåldern Henry och Nelson Retorisk analys av Get Real lägre alkoholåldern till 19 Cohan Han tilltalar sin publik av unga högskolestudenter, men han tilltalar inte en bredare publik av regeringen. Relaterade ämnen. Drickskultur. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar, uppsatser om att sänka alkoholåldern till 18.





disposition för jämförelse och kontrast uppsats



Med fler människor som köper drinkar från spritbutiker, småstadsbarer och restauranger, kommer detta att leda till att skatteintäkterna också ökar, vilket ger mer pengar till samhället. Som John Mccardell från Middlebury College uttrycker det, har dricksåldern på 21 varit ett avgrundsvärt misslyckande. Den har inte minskat eller begränsat alkoholaktiviteten hos minderåriga, utan bara kört den under jorden, bakom stängda dörrar och privat. Sanningen i saken är att minderåriga som dricker alkohol kommer att få tag på alkohol oavsett lagen. Drickande av minderåriga har blivit en ny norm i samhället. Poliser börjar inse att de inte kan stoppa det, de kan bara hålla tillbaka det.


Myndigheterna griper två gånger eller döms för var tusende överträdelse. Om polisernas insatser var mer inriktade på alkoholmissbruk, överkonsumtion av alkohol, och d. köra istället för att försöka jaga barn med en öl i handen, de skulle vara mer framgångsrika i att hålla samhället säkert. Om personer som fyllt 18 år kunde dricka lagligt skulle det inte finnas någon anledning att dölja sin alkoholkonsumtion, vilket skulle göra det lättare för myndigheter och även vårdnadshavare att kontrollera och reglera. När de fyller 18 år är de nu berättigade att ta värvning i militären, rösta på lokala, statliga och nationella regeringsbefattningar, och de får köpa cigaretter och andra tobaksprodukter.


Som framgår av The Odyssey dör mer än , människor varje år av att röka cigaretter, medan drickande orsakar nästan 88 dödsfall per år. Dessa siffror visar att rökning av cigaretter orsakar fyra gånger fler dödsfall i Amerika per år än att konsumera alkohol. Om detta är sanningen, vad är det för mening om den produkt som orsakar flest dödsfall finns tillgänglig i en yngre ålder? Om en åring kan fatta beslutet att röka cigaretter och öka risken för att få cancer, så borde det vara upp till dem att konsumera alkohol på ett ansvarsfullt sätt. Som nämnts tidigare kan åringar ta beslutet att gå in i militären och kämpa för sitt land.


För de flesta är detta ett stort beslut, som det borde vara. Om en åring är kapabel att ta beslutet att avfyra ett vapen och sätta livet på spel i strid, bör de kunna njuta av en uppfriskande vuxendryck om de vill. Alkohol är ett lugnande och dämpande medel som påverkar det centrala nervsystemet, slappnar av dina muskler och lugnar sinnet. Med detta sagt, om en individ är mogen nog att fatta livsförändrande beslut som att röka cigaretter och gå med i militären, borde de också kunna njuta av alkoholhaltiga drycker. Vissa människor kan välja att se detta ämne från andra sidan. Även om risken för att minderåriga dricker hetsdrycker och får alkoholförgiftning är ett verkligt bekymmer, konsumerar de flesta tonåringar alkohol med rädsla för att bli fångad och osäkerheten om när de kommer att kunna dricka igen.


Om dricksåldern sänktes till 18 år skulle studenter och andra personer i samma ålder kunna konsumera alkohol bekvämt och på ett säkrare sätt, vilket minskade risken för alkoholförgiftning. Om åringar lagligt kunde konsumera alkohol, skulle det ta bort den adrenalinpåslagsfaktor de får av att konsumera alkohol i sin ålder och de skulle vara mer kontrollerade istället för att känna behovet av att alltid överdriva det. Som tidigare nämnts har 21 års åldern för alkoholkonsumtion inte det minsta hindrat konsumtion av alkohol hos minderåriga. Lagen har skapat en kultur av hänsynslöst beteende och oövervakat binging. Med detta i åtanke kommer normalisering av alkoholkonsumtion som något som görs ansvarsfullt med måtta göra att dricka alkohol mindre tabu för unga vuxna som börjar på högskolan och arbetskraften.


Sammanfattningsvis, en sänkning av alkoholåldern till 18 skulle stärka ekonomin, gynna samhället och förhindra att barn under 21 år från hetskonsumtion och minska risken för alkoholförgiftning hos minderåriga. Varje gång en fest blir avbruten och alla minderåriga som dricker en biljett, driver myndigheterna frågan längre och längre under jorden. Verkligheten är att barn kommer att hitta sätt att fly gränsen, oavsett vad lagen säger. Att sänka åldern till 18 skulle nästan eliminera det beteende som tonåringar uppvisar när de kommer i kontakt med alkohol. Dessutom skulle detta tillåta dem att uppleva alkoholkonsumtion med måtta, istället för att agera hänsynslöst och oansvarigt, förutom att ta itu med eventuella hälsoproblem som kan komma med det.


Med det sagt, skulle en sänkning av alkoholåldern till 18 gynna samhället mycket och i sin tur hålla unga vuxna säkrare och lära dem att ta ansvar istället för att lära dem att vara lömska. Lowing the Drinking Age to com, 10 juli, Öppnad 7 januari, com , jul Beställ papper som detta. Chansen att du får en bra start på college om du går oskuld till alkohol är inte till din fördel. Att sänka minimiåldern tillbaka till 18 skulle kräva en betydande förändring i det här landet, men det är en förändring som är avgörande för alkoholproblemet många högskolestudenter och unga vuxna står inför.


ANVÄNDA VERK Argument för att sänka alkoholåldern på RALLY Realistiska alkohollagar för juridiska ungdomar. Spring Syracus University. Alkoholmissbruk bland högskolestudenter och andra unga vuxna. Det finns många arton år, med omognad. Tonåringar blir berusade dubbelt så snabbt som vuxna, 9 men har svårare att veta när de ska sluta. Tonåringar minskade naturligt i delstaterna motorvägspengar på grund av skadan av att minderåriga dricker, vilket fick delstaterna att ändra tillbaka åldern till tjugoett för att få pengar till motorvägarna. Hemsida Sänka dricksåldern till sänka dricksåldern till 18 tillfredsställande uppsatser. Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Det har varit en pågående kontrovers i USA om huruvida dricksåldern ska sänkas till arton som de flesta i världen eller om den ska stanna vid tjugoen.


Att dricka minderåriga har varit en stor kontroversiell fråga i flera år, men varför är det inte under kontroll? Tonåringar fortsätter att köpa alkohol med falska id-kort, dricka, ta sig in på barer och dricka illegalt. Som tonåring har jag bevis på att dessa saker händer inte bara på college utan även på gymnasiet. Det finns många faktorer som samverkar till varför dricksåldern bör sänkas till arton; den mest uppenbara anledningen är att för många dricker innan de är tjugoett. Spritbutiker, barer och klubbar vill alla tjäna pengar och om de kan komma undan med att sälja till minderåriga tonåringar kommer de. En studie gjord av Academic Search Premier håller med om det,? Vid det här laget är det uppenbart att lagen inte har lyckats hindra undergruppen från att dricka?


Michael Smith 1. Det skulle finnas många fördelar med att dricksåldern ändras till arton. Mängden berusningsdrickande skulle minska, och ilskan att dricka skulle också minska. Enligt Smith,? Rapporter om berusningsdrickande kommer från alla typer av campus över hela landet. I forskare anmälde att mer mycket högskola? s elever drack för att bli fulla än sina motsvarigheter ett decennium tidigare, och en nyligen genomförd studie rapporterade en ökning, precis sedan , i antalet elever som dricker medvetet för att bli berusade? Smith 1.


Jag intervjuade min vän Shelly Mitchell som nyligen fyllde tjugoett och frågade henne hur hon kände över att äntligen vara laglig att dricka. Hon citerade,? Det är inte lika spännande att dricka längre, jag menar att jag fortfarande gillar att gå ut med mina vänner på barer, men det roliga är över, på gymnasiet och college var det så spännande att försöka få alkohol genom att använda ett falskt ID.? Alla dessa faktorer skulle kunna ändras genom att sänka alkoholåldern till arton. I en studie gjord av Harvard School of Public Health definieras berusningsdrickande som fem drinkar i rad för pojkar och fyra drinkar för flickor. Få tillgång till. Bra uppsatser. För- och nackdelar med att sänka den lagliga alkoholåldern ord 4 sidor. För- och nackdelar med att sänka den lagliga dricksåldern.


Läs mer. Tillfredsställande uppsatser. Sänka köp- och dricksåldern för alkoholord 3 sidor. Sänka köp- och dricksåldern för alkohol. Sänk alkoholåldern till 18 ord 1 sidor.

No comments:

Post a Comment